Bali

Gisteren namen we de overzet naar Bali. Maar eerst namen we nog een ontbijtje in ons hotel in Banyuwangi, alwaar Caroline het fruit demonstreert. Ik toon u dan weer enkele rare zoetigheden op één bord.

Roby en Ali dropten ons netjes in ons eerste hotel op Bali, na een lunch onderweg. Dat was gelegen in Lovina, aan de noordkust van Bali. Super mooi, maar klein hotel, met kleine huisjes al kamer. En zowel toilet als douche waren in open lucht! Een belevenis!!. We hebben dan ook een duiok genomen in het kleine, maar leuke zwembad.

Na ons diner kregen we er nog een super mooie zonsondergang met zich op de Balinese zee cadeau. Het voordeel van te verhuizen van een voornamelijk Moslim eiland naar een voornamelijk Hindoe eiland, is dat er nu makkelijker bier en alcohol te krijgen is. We profiteerden er dan ook van om een cocktail te nuttigen en die op te dragen aan Boris!

Voor we vertrokken bracht Luna ons nog een snel bezoekje, en die gaf ons drie eendjes die we moesten meenemen op reis. We beloofden plechtig op onze communiezieltjes om ergens een foto met de eendjes te nemen. Zoek ze maar op de foto hieronder.